keskiviikko 22. lokakuuta 2014

pitäiskö antaa vaa periks?


Morjens
mä en aio avautuu kunnol koska tää jätkä kenest oon puhunu nii se on yhtäkkii löytäny tän blogin, en tiedä mistä mut iha sama, en luule et se seuraa tätä nii voin kyll kirjottaa jotain pient.
joo tosiaa kelasin taas vähä laittaa tänne jotain, eka mietin et mä teen videon miss mä puhun mut te ette oikeesti tiedä kui randomiii on puhuu kamerankaa,mä saan mun ajatukset ja kaikki paljon paremmi alas tällee ku kirjotan, mut yes mulla on nyt kolmas päivä ohi päivä kodissa, tää on menny kyll aika hyvi, ne on tosi kivoi. kelasin kyll eka et miten helvetissä mä kestän jotain huutavii penskoi 5 viikkoo, mut nyt ku miettii kunnol nii ne saa mun ajatukset pois ”omasta elämästä” päiväkodin ulkopuoleta siis. Mut täss ollaa taas himas ja mietin tyylii pään puhki..
ja jos ootte lukenu mun ajemman poustauksen rehellisyydestä voittte varmaa arvaa mistä ja kenestä mä mietin koko ajan. Koko päivän mä oon vaa miettiny et vois vaa istuu alas ja alkaa huutaa ja itkee ku pikku lapsi, kaikki vaa suoraa ulos, mut sit päätin et en ajo itkee! toinen asia mitä mä oon miettiny on et pitkäiskö mu

n vaa antaa periks vaa antaa kaiken kaatuu, nii sill jätkäl olis helpompi olla ja vois suoraa va ottaa sen tosien muijan.. koska must tuntu et se on päättäny jo ja se ei oo minä, se ei puhu munkaa ollenkaa enää, oon venannu koko päivän et se alkais puhuu mut ei .. ja  nyt mietitte et miks mä en ite ala puhuu mut ku on 2-3 viimiest kertaa alkanu nii jos se ei voi näyttää et se ees vähä kaipaa mua nii miks mun pitäis näyttäää sille et kaipaan sitä yli kaiken ? mä en oo vihane sille et se ei puhu munkaa mut tuntuu vaa tosi pahalta ..
sillo ku olin senkaa yhes nii se sano mulle et jos se ois ollu sen muijankaa yhes vaa yhen kk:n nii se vois unohtaa sen iha helposti nii onks mä nyt se muija?
sit se sano et se ei voi sääliks olla senkaa? onks se mun kaveri vaa sääliks?
ku näit ajatuksiii tulee koko ajan enemmän ja enemmän, pää ei kestä kaikkee..
tuntuu vaa et vois vajoo maan alle..
toine asia mitä oon miettiny on et pitkäiskö mun vaa antaa periks?
sill jätkäl olis paljo helpompaa sill ois vaa yks vaihtoehto ja yks ongelma vähemmän. mull ei oo nii paljon mahiksii mull on senkaa yhen kuukauden muistot ja sill toisel on kolmen vuoden.
mull on yks tosi hyvä kaveri, se sano mulle et älä vielä heitä kivee kaivoo et toivoo on vielä, miks must tuntuu vaa et täll puolella niittyy ei sitä löydy. kaikki aikuiset sanoo et mä oon vasta 16 mä en tiedä rakkaudesta mitään ja en tiedä miltä tuntuu ku oikeesti välittää jostai, jos mä oon nii vitun tyhmä ja en tiedä mitää, miks tää sattuu nii paljon? mitä yhdest pojast ne sanoo mut ne ei tiedä et en haluu mitään muuta ku olla sun vierellä.mä oon alkanu pikku hiljaa työntää pois kaikki friendit mä en vaa pysty puhuu kellekkään enää, mutsiki o alkanu valittaa, se kysy mun broidilt et mitä helvettii  mua vaivaa ja tänää ku tulin himaa ni se oli tollee et vittu mikä on..
mut tiedättekste tää on sitä ku on antanu periks
mä rakastan sitä jätkää yli kaiken se vois sanoo vaikka ajan ja paikan nii mä vaikka sinne juoksisin ..
tuntuu vaa tyhjält.


//Chrisu.G

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

rehellisyys..


Moikka moiii kello on noi 02:20 yöl mut mitä välii sil on J mut
Sori en oo kirjottanu poustauksii tosi pitkään aikaa..
täss on nyt tapahtunu vähä kaikkee..
Ihmiset sanoo aina et oo oma ittes ja oo rehellinen, haluuttekstte oikeesti et oon rehelline ?
Mä alotin täss pari kk sit Prakticumissa ja mull ei ollu motii ollenkaa siihen kouluu mutsi pakotti mut sinne ja must tuntu vaa et kaikki oli iha turhaa mut sit yks päivä näin tosi söpön jätkän ja se teki nii et mä halusin kouluu joka päivä et voisin nähä sitä tyyppii mull ei ollu mitää hajuu mist päi se oli, mikä sen nimi oli, kaikki oli iha pimeet ainoo asia mitä mä tiesin oli et se oli vitun kuuman näköne!
Tyylii viikko sen jälkee nii löysin sen facebookin ja lähetin kaveripyynnön ja se hyväksy sen ja olin nii vitun ilone mut se ilo tössäs yht nopeesti ku nouski, jätkä oli ofc varattu, no heyy mitä mä luulin ton näköne ja sinkku? Tapahtuu vaa kerran tuhanteen vuotee..
Ne oli ollu 3 vuotta yhes, nii kelasin vaa iha sama, ei tuu ikinä tapahtuu .. Sit löysin vahingossa HUOM VAHINGOSSA ;) sen instagramin ja oli pakko seuraa sitä ja se seuras takas, kirjotin sille faces moi ja se fiilis ku huomaa heti sen jälkee et vittu se on tykänny mun kuvast noi pari minuutti ennen ku alotin kirjottaa sille ,NOLOO XD..
mut joo sit ku se vastas nii taisin vahingos kans työntää soffun alas sängyst xD eli mun paras kaveri :D maattiin vierekkäin ja sit hups XD
mut joo puhuttii aika pitkää ja mitä enemmän puhuttii nii sitä enemmän ihastuin, nii mahtava jätkä..!
mä luotin siihen heti, ja mulla on tosi vaikeeta luottaa uusin ihmisiin, se oli vaa nii erikoine.. sitä jätkää ei voi ees sanoil kuvailla, koska vaikka ottais maailman kaikki sanat nii ne ei vaa riitä, se jätkä on paljon enmmän mitä se luulee ite. Pari viikkoo meni ja me oltii aika läheisii tai nii mä ainaki luulen, se pysty puhuu mulle asioist ja kaikkee ja yks päivä se vaa sano et se haluis nähä ja puhuu ja sillai. Mä olin nii hermostunu .. mut ku sanoin sille moi f2f nii kaikki oli okeii, mull oli nii turvalline olo, tuntu vaa et ekaa kertaa tosi pitkään aikaa et kaikki oli hyvin, mut mä tiesin et mulla ei oo mitää mahiksii, turhaa mä siitä haaveilin. Seuraavan kerran ku tavattii nii tuli pari pusuu mukaa kuvioihi, vähä myöhemmi se ilmottaa et se oli jättäny sen muijan, mä heräsin siihen viestii, mä luin sen uusiks, uusiks ja uusiks, iha varmuudenvuoks monta kertaa jos se yhtäkkii muuttuis koska tälläst vaa tapahtuu elokuvis xd...
Se kysy multa et toivottavasti haluun sen viel, tosi tyhmä kysymys, koska täss vaihees olin nii rakastutunu. Kaikki meni nii hyvi, jos mä oon iha rehelline nii 8 luokal oli yks jätkää ja ku me erottii nii mä flippasin, ja mull on ollu pari säätöö/ihastust ja sillai you know sen jälkee, ne kaks jätkää, jos laittais kaikki mun tunteit yhtee, nii en oo ees sittenkää rakastanu niit, nii paljon ku tätä jätkää nyt, tosi ilkeetä sanoo mut, halusitte et oon rehelline!
mä oon viime aikoina menettäny tosi paljon, monta ystävää ja 29-9 Arizona mun gerbiili kuoli syöpää ja sit 19-10 löysin mun toisen gerbiilin kuollu Texas ja sit samana päivänä se jätkä dumppas, baby you hit me like a heartattack, se sano et se haluu miettii et se ei voi unohtaa sitä muijaa kenenkaa se oli yhes, ja mä ymmärrän sen 3 vuotta on pitkä aika, ja meidän suhde alko aika nopee myönnetää, mutta mä oon yrittäny aina olla siin sen tukena, yrittäny olla ymmärtäväinen, 3 vuotta ei unohdeta heti, mut mä oisin voinu auttaa siin, ja kaikkee ei edes unohdeta mutta jos joku on vitun ilkee ja haukkuu ja kaikkee ja sit yks anteekspyyntö saa kaiken hyväks, miks?
Okeii on ite sellane et en voi olla pitkä vihane oon saanu turpaa ja oon yhä kaveri senkaa mut hey forget what hurt you but never forget what it taught you. Me ollaan ehk kavereit  mut sit se on menettäny kaiken muun, luottamus kaikki, voidaa pyörii samas porukas mut ei mitää muuta,oli kerta ku se oli mulle nii tärkee ja kaikkee se on auttanu mua nii mones asias, 
sellasis asiois mitä mä en ikinä voi hyvittää sille ja luulin et pidetään yht lopullisesti  mutta ku kelaa nii se satutti mua enemmän vaikka se lupas uudestaa jaj uudestaa et se ei tee samaa mokaa, mä oon oppinu elää senkaa koska mä en jaksa sitä et mua satutetaan koko ajan, mä voisin olla sen jätkän tukena et se oppii elää senkaa tai sillai vaikee selittää, mut mä en haluu et se kärsii yhtää fyysisesti tai psyykkisesti enää! Mä uskon et se oli onnelline sen muijankaa, mä tosiaan uskon sen, mut sillo ku tavattii, nii tapasin tosi surullisen jätkän, se se näky ku näki et se oli ilone ja kaikkee nii se sulatti sydämmen, mä en tiedä mitä se jätkä miettii nytten kunpa tietäisin.. mut sen mitä tiedän et, se ero mitä mulla ja sill toisella muijalla on että se satutti sitä jätkää, ja ihan varmasti tekee sen uusiks jos saa mahiksen ja sit on minä, mua sattuu jo se kun nään et sitä sattuu, miten mä kestäisin sen et mä satuttaisin sitä?
Tyylii kukaan mun kaverieist ei tiedä täst blogist nii voin avautuu kunnol..
mull on tosi huono fiilis, must tuntuu vaa et millä ja missäkään ei ole mitää järkee, kaikki on vaa iha pimeet,se jätkä sai mut tuntee jotain mitä ei tapahdu oikees elämäs, darling your making my life feel like a fairytail,toi jätkä on syy miks must on tullu sellane ihminen mitä mä oon nytte, mutsi ja faija on sanonu et oon muttunu, en oo yht suurisuinen, ne sanoo et oon parempi..mut nyt  mä oon nii hajal et en jaksa itkee.. se kysyy mult et miten mä voin ja sillai joka kerta nii vastaan sille hyvin, haluun et se luulee niin, mä haluun olla vahva .. mä en haluu hajoo.. mä yritän olla positiivinen but so far so bad..mä oon nii varma et tää menee nyt tässä et en saa sitä takas enää..
jos nii tapahtuu nii kaikki muuttuu taas koko mun elämä mut hey no hätä oon tottunu olla toka vaihtoehto :)
there is always the one prettier t
han you... aina, ihan vitun aina..I will never be good enough for you , I got that. Mä annan sille aikaa niin paljon kun se haluu, ja jos se päättää et mä oon se oikee nii lupaan sille et se ei joudu pettyy, mä oon ehk 16 mut en mikää idiootti, mut mun pitää myöntää et oon kyll vähä tyhmä koska mulla ei oo mitää ideoit miten vosin satuttaa sitä koska:
Joku muu jätkä? – ei tulis mieleenikää, mä haluun viettäää jokasien hetken senkaa, tuntuu nii tyhjält ku se on poissa, sen kosketus saa mut tuntumaan elävältä..
valheita? – ei oo mitää järkee jää kummiski aina kiinni, nii totuudella vedetää läpi ja hauskin juttu tässä on et joka vitun ikinen sana mitä oon sanonu täst jätkäst nytte on totta.mä en pysty kertoo tätä sille mutta haluisin..
mut se on vitun vaikeeta koska oon nii Varma et siin ei ois muutenkaa mitää välii ja et se ei muutais mitää.. toivon vaa et se tietää et rakastan sitä yli kaiken, on ehk aika paljon sanottu vaa et ollaa seurusteltu vaa yhen kk:n mut toi jätkä ei ooo mikä tahansa jätkä lupaan sen teille öitäh..

//:Chrisu.G

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

vitunmoinen vitutus täällä mites siellä?-.-


Siis oikeesti vittu äää-.-.-.-.-.- 
mull pamaa pää koht apua 
siis perkele vittu nyt mä en jaksa -.-
mun päivä on ollu niin ihana et vittu oikeesti voisiko ees ottaa uusiks -.-?
mua alko vituttaaa siin hmm 7 aikaa illal about ja vittu päätin et meen juoksee, mull oli niiku paksut mustat verkkarit, musta huppari ja neon vihreä toppi.
30 astetta lämmin ja ensin juoksin ympäri meidän hotelli joka on tääl about 2½ km
sit veikkolan keskustaan eli meistä 4½ ja sit olin matkalla himaa mut sit siin st:1 luon päätin et soitan broidille ja kysyn iha läpäl et miss jätkä on 
ja se oli mummil nii U: käännos --> mummille eli toine 4½ (Y) ja siin meni pari minaa yli tunti et vittu ihanaa ja sit mutsi suuttu mulle siitä ja nyt mä oon tällee ihananasti kotiarestissa ja se vetää mulle mykkäkouluu xd.. mut huhu amen :D jos se alkaa mykkäkouluu vetämään oikeesti nii she doesn't know what she's messing with.
ja sit nytte yks tyyppi ärsyttää nii paljon -.- 
SIIIS VITTU PERKELE SAATANA !!!!!!!!

Roses are Red
Violets are blue
 I've got five fingers, the middle one is for you

//:Chrisu.G

jätkien kaa telttailemassa


kirjoittaa mua väsyttää vielki nii vitusti.. mut joo oltiin telttailemassa ja tapahtu vähä kaikkee myt siitä ei saa puhuu nii sori mut lupaan et hauskaa oli ainaki valvottiin koko yön ja kaikki oli iha sekasii :) tällee lyhyesti sanottuna :) pelattiii futist siin 4 aikaa aamul sit mä olin melkee 4 h hiljaa yhes vaihees vitutti xD
riku sekos nii pahasti et siit tuli velho ja se alko heittää taikapölyy :) et sillai saku joi jaffaa ja luuli et se oli big mäckkiii :D
hmm oliks jotain muuta mä ja jöne löydettii tollasii juttuin nesteen pihalt mitä se oli multa pussei ehk ? ja siin oli aika kiva kasa niit ja vedettii perse mäkee alasi sielt ollaa terveitä :)







perjantai 18. heinäkuuta 2014

Ne sanoo ku lapset leikkii nii ne on terveitä ainaki ;)



Ei huhu mikä päivä, ainaki tuli naurettuu ku viimest päivää XD
vittu ennenku lähin himast nii syötii ja mun piti sit laittaa yks lautane ja yks tollane jännä purkki jääkaappii ja kelasin niiku koko ajan ku kävelin et salee se lautane tippuu ja vittu ku avasin jääkäpin oven nii BOM se oli lattias ja meni totta kai rikki :)
mut sit lähin himast vähä yli 6 ja menin hakee soffuu ja mentii kolmiolle siel oli saku, roope, eppu ja jöne mut sit mentii yhelle sillalle chillaa ja mulla oli yks tollane mini suola purkki messis koska mull on vielki se ongelma et jos en saa suolaa nii vittu helvetti on maan päällä xd...
ja jöne ei tykkää siit et syön sitä suolaa ja se vittu otti sen sit ja laitto sen taskuu ja se avautu siel nii sinne meni perkele mun suolat xddddd... VITTU PERKLE SAATAN XD
ja sit äää riku tuli, ollu ikävä sen juttui, mut sitte se meni nyrjäyttää nilkkanssa nii se sit meni lääkärii nii vittu -.- mut onneks et tapahtunu nii pahasti ja vittu se lähtee huomen malmille vituttaa xd... ja sitte me keskusteltiin siitä telttailu misesta ja jöne yritti puhuu siin mut kaikki vaa nauro voi parkaa mä en nauranu sille vaa mull oli vaa joku nauru hetki sillo et oli pakko nauraa ja jos joku sano jotain nii se oli nii vitun hauskaa ... weird... xD
ja sit jöne suuttuu tottakai mut se leppyy aika nopeasti sen jälkee ku kaikki oli loppettanu sen nauramise nii mentii kopille, jöne veti sen porno sooloilut siel xD saku makas kuolleena kopin pöydällä xD
soffu nauro ku viimest päivää, roope ja riku istu hiljaa :/ ja mä, mä en ees tiiä mitä mä tein xD makasin katol kai ? XD sit mua aloko vituttaa vaa kaikki O.o ni menin iha läpäl juoksee ja mull on viel se vitun polvi paskana nii en pysty juoksee kunnol ja mun piti hypätä sellasen jutun yli, hyppäsin vääräl jalal ja polvi osu tollasee vitun höskää ja nyt mm.. se särkee pikkuse xd no ei siin mitää voi voi xD
sit me vaa lähettii sielt ja mentii vaa ajelee soffunkaa mut sit ku mentii sinne takas nii kaikki oli poissa mut soffu sano et ne piti mennä roopeen luo tai jotain XD nii mentii kattoo sinne ja sakun skoba oli siel nii hehe mull oli tollane tussi mikä lähtee iha vaa vedel tai sillai kirjoitettiin siihen "oot paras <3 salainen ihailija" xd:D ja sit mentii roopen luo ja oltii siel 5 minaa ja mentii taas ajelee ja saku ja roope tuli messi ja sit ei tapahtunu paljoo hetin soffun himaa ja menin ite kans himaa :3 olin vähä yli 10 himas et sellast xD
mut joo mennää manantaina telttailee kelmenttille saas nähä et tullaanko kaikki elävänä takas xd X'D  
huomen mun pitää olla niiku koko vitun päivän poist himast xd mutsi ja faija on ollu 16 vuotta naimisissa nii ne meinas tollee et ne haluu pitää leffa iltaa ilma lapsii et menkää pois xDD mut joo kelpaa mulle nii kauan ku on hyvää seuraa voi olla 24/7 pois xd ja aina on just parast seuraa <3 <3 <3 ootte parhait ja tärkeit :)


//:Chrisu.G 

No matter what you'll nerver see me cry


mörjens, mulla on niinku tosi tylsää nii kelasin iha läpäl et vois salee bloggaa mulla ei o mikää aihe tollee pääs mut vois kertoo täst yhest päiväst ku soffu oli meil N. 3 päivää oltii telttailemassa meidän pihal xD.. aina ku ollaa soffunkaa kahestaa jossai tai silla nii sit tapahtuu kaikkee jännää xD huhu x'> taas tulee tää kohta BOYS BOYS BOYS xDDD mä en voi iha sanoo mitä tapahtuu xD mut soffu sai pari viestii ja sillai xD ja sen ilme oli aika hyvä sen jälkee xD mut muuten vaa puhuttii paskaa ja kaikkee miten elämä menee, jätkist totta kai kans ;) ku oltii siel nii saatiin vitunmoine älynväläys et vois ottaa jätkät mukaa ja mennä telttailee jonnekki :33 ja nyt meil on suunnitelmis et mennää joku päivä ens viikolla :D mut meil on vaa niiku pikku ongelma xD me ollaa 5 voi olla et 6:ki ja meil on yks kahden tyypin teltta ni tota saa nähä miten se menee xd .. mut kyll sitä varmaa kiva tulee :)  nii mut jaaa mitä muut vois kirjottaa xd..... (?) eile olin veikkolas saku, rasmus, jöne, soffukaa, oltii eka niiku oransseil ja sen jälkee menti lampparille uimaa xD ja ku viime kerral en saanu jönee vetee nii voitte varmaa arvaa kuka lens eile vaatteet päällä .. jep jöne xD mulla ei sori kuvii eiliset mut ei voi mitää :/



//:Chrisu.G

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

LiNtSi \m/


Hellouu juu lintsi on sit aihe ja olin tässä tiistaina lintsllä kavereidenkaa (15.7.2014).
oli kyll tosi kiva päivä :') mulla ei oo nii paljon kuvia ei jaksannu ottaa :D
tarkoitu oli et meidän piti mennä kello 11 dösäl stadii mut ei netiti niina tuli vähä myöhäs nii ei ehditty mutta homma hoidos odotettii seuraavaa joka tuli puolelt :33 
soffu ei saanu täll kertaa rahaa mukaa nii se luuli et se tulee vaa sinne ja on messis tollee et se ei oo missää laiteis mut mä en halunu sitä nii me keksittii niinankaa et maksetaa se ranneke puolis ja ei kerrottu sille mitää :D et vast siin pistees ku kaikki oli ottanu sen ja sit siin oli yks jäljel nii oltii vaa no mee ny ottaa se, sen ilme oli kyll näkemisen arvone :') ihana <3ja hmm mulla oli kyll kivaa mut sanotaa se päivä ei ollu nii kiva sillee koska mulla oli paha olo ihan koko ajan .. -.- et mentii kieppii idankaa ja sit vittu ku oli menny puol matkaa nii ida on tollee " christa ootko ookoo?" ku istuin vaa hiljaa ja sit mä vaa joo... mut sit heti sen jälkee se alko pyörii iha vaa ympäri ja sit olin vaa idalle "joo en o enää xd" onneks ku se pysähty nii se oli iha siin missä mennä ulos ja mä vaa juoksin pois, eka kulma joka tuli nii laatat lens ^^

oli vähä aikaa semi oookoo fiilis mut sit mentii jonottaa salamaa nii kaverit oli tollee "christa ooot kyll vähä kalpeen näköne (en ollu muute syöny mitää koko päivänä ) ja sit kelasin siin jonos et ei vittu et mä tarviin jotain nytte et en kestä enää ja sanoin et meen ostaa jotain, soffu tuli mukaa ja mentii ostaa 2 pehmist ja sit ku ne oli tyylii loppu soffu alkaa vaa nauraa ja mä katon sitä niiku tollee et mitää vittuu naine xD

nii se sanoo vaa " joo sull alkaa tulla vähä värii naamaa xd" haha :Dja

me ollaa muuten nii proo kans koska viime vuonna menti kans sinne minne voi voittaa tollase vitun ison pussin sipsii ja otetti sama numero ku viimeks nytte ja voitto tule ps sori en voi sanoo numeroo ;) 

ja sit mentii Raxii syömää ja vittu ne oli ottanu sen pois foorumist nii piti ettii joku joka oli jossai iha persees mut ku syötii ni olo oli semi parempi :) mut dösäs meinas lentää laatat taas xd ku tultii veikkolas nii jöne oli vastas :') mentii iidalle ja jaettii sipsit ja mentii soffu jöne ja mä lampparille, mä ja soffu oltii iha kuollu, oli nii paha olo xd 

mut sitte otin vaa hupparin pois ja hyppäsin vetee xD oli vaa niku pitkät farkut jalas ja toppi xD meinasin vetää jöne ki vetee ku se työns mua pari kertaa vetee mut en sitte viittiny :s 
ja tänää (16.7.2014) oltii broidinkaa lintsillä ja seki oli tosi kivaa :) ja me kalastettii yoshi ylös tollaset jännäst jutust ja kaikki vaa katto meit ku saatii se melkee ekal xD broidi ei oo ollu niiku 6 vuotee lintillä ja meidän eka laite oli ukko xD noot baad xDDD
mut oli aika sama mulle ku eile vitun huono olo.. koko päivä.olti himas siin 7-8 aikaa ja nukahdin niiku heti ja olin iha poissa kaverit soitti et tu veikkolaa ei vittu jaksannu olin nii pois et huhu xd
//:Chrisu.G

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Se ois niiku uus blogi taas


no nii päätin nyt alkaa bloggaa taas uusiks, tarkotus olis et tää ois et kirjottaisin suomeks kaikki mut juu mun suomi on nii vitun paska nii sori kirjoitus virheistä :D
tää on sellane blogi et kirjotan ku jaksan :D ja kerron vähä mitä oon tehny ja sillai :D en tiiä iha itekkää viel mitä pitäis kirjottaa :D mut jaa oon ollu veikkolas tänää chillaa kavereidenkaa, kuulostaa semi kivalt mut usko pois ei ollu xD tai lopuks oli mut tyylii onnistuin saamaan melkein kolmannen mailman sodan alkamaan :D et ei siin mitää XD BOYS BOYS BOYS niiten vika XD
mut kaikki on okeii nytte <3 ja huomenna meen mun 3 parhaiten kavereiden kaa lintsille nii toivottavasti kaikki ongelmat menee nii syvälle perseesee et niitä ei ikinä tuu näkemään mun elin aikana:D laitan kuvii sit siit huomen (: en tiedä mitä sanoo xDD oon tääl iha pärinöis ja kello on noin 1 yöllä xd ei täss mitää.
ja jos haluutte tietää nii oon ollu tosi outo viime aikona O.o en iha tiedä iha itekkää 

miks, rageen koko ajan ja haluun suolaa siis mä vedän suolaa iha noin vaan ja se on oikeesti hirveet koska vedän dl:an suolaa ja sit on nii paha olla ku olla ja voi o.o seko mikä seko XD.Oon kans jääny tosi pahasti koukkuun pariin biiseihin
https://www.youtube.com/watch?v=4sTHw7HEfHo

https://www.youtube.com/watch?v=IL9YGtVqxNU


joo toss on noi juntit siin kuvas mut on ne ihanii kummiski :33
but yes mä meen varmaa nukkuu ei oo muutakaa tekemist xdd nii öit <3













//:Chrisu.G